ankete.com.hr

Online zarada na ispunjavanju anketa

gallery/logo_financier

JaZnam jedan je od poznatijih i priznatijih online anketa na prostoru Hrvatske. Vlasnik panela je hrvatska tvrtka Valicon.

Potrebno je napraviti prijavu na stranici JaZnam nakon čega Vam na e-mail stižu obavijesti o aktualnim anketama. Skupljaju se bodovi i isplate se vrše nakon skupljenih minimalno 1350 bodova=100 kuna.

Nakon što se skupi dovoljan broj bodova potrebno je zatražiti katalog iz kojeg se izabire poklon u vidu bonova (npr. Konzum). Iskustveni rok za prikupljanje 1350 bodova je oko 10 mjeseci i bon stiže u roku od deset dana od izbora.

Mogučnost dodatne zarade kroz referall program. Za svakog člana koji se prijavi preko vas ostvarujete 10 bodva prilikom svake popunjene ankete u sljedeće četiri godine. Dokaz o isplati

 

Ja Znam - www.jaznam.hr

Pregled pouzdanih online anketa koje isplaćuju u Hrvatskoj

Američka online anketarska stranica, jedna od rijetkih koja prihvaća registraciju hrvatskih građana. Ankete su na dnevnoj bazi. Za razliku od ostalih online anketa orjentirani su na kratke ankete sa 10 pitanja i svaka anketa na početku donosi po 0,03$. Na stranici se skupljaju Traitscore (bodovi) koji osiguravaju s vremenom kvalitetnije ankete i veće naknade, te određenu zaradu vašem sponzoru na temelju referall programa.

Do sada nije zabilježen slučaj neisplate od strane PaiViewpointa, a isplata se vrši na PayPal račun.
Stranica nije podržava na hrvatskom jeziku, tako da je potrebno osnovno znanja engleskog jezika.

16.10.2016. zaprimljena prva isplata na PayPal račun od 15.30$... dokaz da je stranica pouzdana

Strana anketarska tvrtka koja ima stranicu na hrvatskom, ankete su na hrvatskom i izrazito je popularna iz razloga što daje direktne novčane isplate na Skrill (moneybookers) račun u roku od 24 sata. Potrebno je izvršiti registraciju i obavijesti o aktualnim online anketama dolaze Vam na e-mail. Ankete se plaćaju od 1-3 €. Očekivana godišnja zarada prosjećnog članak iznosi 10-15 €.

Posebno pogodnost je referall program koji donosi 1€ za svakog "vrbovanog" člana.

Meni osobno definitivno najprivlačnija anketarska tvrtka. Želite li se pridružiti, napravite registraciju preko banera...

Provjerite dokaz o isplat na Skrill (moneybookers) račun...­

 

 

 

Internacionalna anketarska kuća Ipsos prisutna je sa svojim poslovnicama u preko 80 zemalja diljem svijeta, a između ostalog Ipsos Plus podružnica u Hrvatskoj organizira plaćene online ankete. Potrebno je napraviti prijavu i unesti osnovne podatke. Na e-mail šalju obavijesti o svakoj novoj anketi. Ankete nisu previše učestale, te je dosta teško zadovoljiti kriterije da se nađete u ciljnoj skupini, međutim odlično plaćaju ankete tako da se potrebnih 80 bodova za isplatu bona (npr. Getro ili Lidl i sl.) može skupiti unutar godine dana.
Posebna pogodnost je referall program koji donosi 3 boda za svakog novog člana, međutim ne postoji vaš jedinstveni referall link nego je skupljanje referalla ograničeno na prijatelje, tj. na direktno slanje e-mail pozivnica vašim prijateljima. Registracija putem linka

Provjerite dokaz o isplat putem nagradnog bona...

 

MindTake Research anketarska je tvrtka iz Austrije koja između ostalih zemalja ima podružnicu i u Hrvatskoj. U sklopu Online Panela možete se prijaviti za ispunjavanje plaćenih online anketa, te ostvariti zaradu popunjavanjem anketa. Potrebno je nakon prijave ispuniti osnovne podakte (za što odmah dobijete i 15 bodova). Obavijest o novim aktualnim anketama šalju se na e-mail. Potrebno skupiti 150 bodova za donacije od 75 kuna, ili 200 bodova za isplatu gotovine od 100 bodova. Također u ponudi imali velik broj pisanim magazina za koje se mogu uzeti pretplate u vrijednosti oko 130 kn za 200 bodova. Dosta je strog kriterija za određivanje ciljnih skupina tako da je teško predvijedi rok potreban za skupiti minimalno 200 bodova. Realno 200 bodova se skupi unutar godine dana.
Posebna pogodnost je referall program koji omogučava zaradu od 10 bodova za svakog vašeg referalla nakon što on prvi puta sudjeluje u istraživanju i u potpunosti ispuni plaćenu online anketu. Međutim ne postoji vaš jedinstveni referall link nego je skupljanje referalla ograničeno na prijatelje, tj. na direktno slanje e-mail pozivnica vašim prijateljima. Iz tog razloga ukoliko su Vam pomogle informacije sa ove stranice bilo bi mi zadovoljstvo da pošaljete vaš kontakt e-mail na adresu info@ankete.com.hr kako bi Vam prosljedili pozivinicu... ukoliko isto ne želite, uvijek Vam ostaje mogućnost direktne prijave preko sljedećeg linka.
U svibnju 2015. godine zaprimljena uplata od 100,00kn na tekući račun u roku 10 dana od poslanog zahtjeva.

 

GFK je jedna od vodećih svjetski anketarski tvrtki. Obavlja gotovo sve vrste istraživanja, pa tako ima i online panel. Registracija je jednostavna i kao i kod ostalih online panela nakon registracije čekate da Vam na e-mail dođe obavijest o novoj anketi. Isplate u bonovima mogu se zatražiti nakon skupljenih 100 bodova=100 kuna.
AskGFK panel nema referall program tako da se zarada ne može povečati na taj način.

AskGFK panel svojim članovima omogučuje prijavu za posao tajnog kupca i sudjelovanje u fokus grupama što Vam može biti dodatan izvor prihoda. Potvrda o isplati

Spider Metrix je australska anketarska kuća osnovana 2000 godine i prihvaća članove iz cijelog svijeta.

Većinom su ankete relativno kratke s tim da su najčešće ankete od samo jednog pitaja koje donose po 1 bod. Bodovi se mogu iskoristiti za donacije humanitarnim organizacijama, razne kupone (npr. Amazon) ili isplatu novca putem PayPal računa. Za isplatu 50 australijskih dolara (ca. 260,00 kuna) potrebno je skupiti 300 bodova.

Osim ispunjavanjem anketa bodovi se mogu skupiti i na neke druge načine, između kojih je svakako najzanimljiviji referal program koji donosi po 1 bod za svaku ispunjenu online anketu vašeg referalla. Prilikom skupljanja referalla niste ograničeni samo na Hrvatsku jer Spider Metrix djeluje u cijelom svijetu. Stranica ne nudi hrvatski jezik tako da je nužno osnovno znanje engleskog jezika. Trenutno građanima Hrvatske Spider Metrix nudi samo kratke ankete na kojima treba dugo vremena za mogučnost isplate, ali sa povečanjem broja korisnika iz Hrvatske postoji mogučnost da u budućnosti budu imali i ankete namjenjene za naše područje... Posebna preporuka svima koji mogu kao mjesto prebivališta prijaviti Njemačku jer ima iznimno velik broj anketa za njemačke građane.

­

Deadalus Online rumunjska je anketarska kuća koja između ostalih zemalja ima i svoju hrvatsku verziju (http://hr.daedalusonline.eu/)
Radi se o standardnoj anketarskoj kući koja na osnovi vaših podataka ukoliko se nalazite u ciljnoj skupini dostavlja poziv za sudjelovanje u e-mail poruci. Svaka anketa donosi određeni broj bodova, a isplata je moguća nakon skupljenih 1.000 bodova (što je protuvrijednost za 10,00 €). Isplatu možete zatražiti na Vaš bankovni račun.
Deadalus Online član je vodeće svjetske anketarske grupacije ESOMAR što u potpunosti jamči tajnost vaših podataka i svih vaših odgovora.
Deadalus Online nema princip referalla tako da na taj način ne možete ostvariti dodatne bodove.

18.06.2016. godine zaprimljena prva isplata na PayPal račun. Dokaz o isplati

JTN Panel bugarska je anketarska kuća koja između ostalih zemalja ima i svoju hrvatsku verziju (http://hr.jtnpanel.com).

JTN Panel najnovija je anketarska kuća koja se pojavila na hrvatskom online anketarskom prostoru.

Radi se o standardnoj anketarskoj kući koja na osnovi vaših podataka ukoliko se nalazite u ciljnoj skupini dostavlja poziv za sudjelovanje u e-mail poruci. Svaka anketa donosi određeni broj bodova, a isplata je moguća nakon skupljenih 1.000 bodova (što je protuvrijednost za 185,00 kn). Isplatu možete zatražiti na Vaš PayPal ili Skrill račun (link za otvaranje Skrill računa)
JTN Panel daje mogučnost skupljanja bodova putem referalla i to po 10 bodova (00,185 kn) po svakom preporučenom članu. Dozvoljeno je samo ciljano skupljanje članova (privlaćenje prijatelja direktnim slanjem e-mailova putem obrasca na stranici JTN Panela). Iz tog razloga Vas pozivamo ukoliko se želite učlaniti kao naš referall da pošaljete svoj kontakt na ankete.com.hr@net.hr, ili se prijavite direktno preko sljedećeg linka

 

Hendal je jedna od najstarijih anketarskih kuća u Hrvatskoj. U 2015. godini aktivirali su svoj Online panel HrNation.

Kao i kod klasičnih anketa pokazuju ozbiljnost i ankete su im dosta učestale i dobro plaćene.

Može se osvojiti i ograničeni borj bodova (maksimalno 15) za preporuku prijatelja.

Osim online anketa, željni honorarnog posla, mogu se prijaviti za poslove klasičnog anketara, zatim za tajne kupce i sudjelovanje u focus grupama.

Od 1999. do 2004. godine radio sam kao terenski anketar i tajni kupac za Hendal i svakako mogu preporučiti Hendal kao pouzdanu i profesionalnu tvrtku.

 

gallery/skrill_banner

QENSIO PANEL

POsljednja tvrtka koju predstavljamo nije klasična anketarska tvrtka. Ovdje se radi o njemačkoj tvrtki koja se bavi kontrolom kvalitete poštanskih usluga.
Vaš je zadatak napraviti prijavu putem sljedećeg formulara, nakon čega vam stiže potvrdni mail (u slučaju da za vaše područje ima potrebe za testerima).
Nakon što Vas uvrste u program možete očekivati primitke poštanskih paketa, zatim iz istih tih paketa zadatke za slanjem paketa na druge adrese i za sve to biti nagrađeni. Princip rada je da navedene primitke paketa prijavljujete u aplikaciji, te ste za isto dobijete nagradne bodove. Skupljene bodove možete zamjeniti za razne poklone iz Qensio web shopa ili za poklon bonove (ono što je na našem tržištu najzanimljivije su poklon bonovi IKEA i amazaon.com).
Panel također ima referal sistem, te vas iz tog razloga pozivamo ako ste zainteresirani za ovaj način rada da se registrirate preko naše stranice, putem sljedećeg linka.

MEDIANA

Slovenska tvrtka koja je otvorila web panel putem kojeg se možete registrirati te zaprimati ankete. Sistem nagrađivanja je sličan ostalima na tržištu. Nakon registracije slijede pozivni e-mailovi za sudjelovanje u anketama. Svaka anketa vrijedi određeni iznos bodova, a nakon što skupine minimalno 100 bodova možete zatražiti poklon bon.
Ako želite pomoći rad stranice, možete nam poslati e-mail s zahtjevom za slanje pozivnice za registraciju - e-mail: ankete.com.hr@net.hr