ankete.com.hr

Online zarada na ispunjavanju anketa

gallery/logo_financier

Skrill (stari naziv moneybookers) je tzv. online banka koja ima vleiku prihvaćenost u raznim područjima internet plaćanja. Prihvaćena je od gotovo svih online kladionica, casina i poker platformi. Također velik broj web-shop-ova prihvaća plaćanja putem Skrilla.
Skrill je član Paysafe Gruop, te je podržana uplata sredstava sa Neteller računa, kao i jednostavna uplata putem Paysafecard bonova, kao i prebacivanje na Neteller račun.
Nama je Skrill zanimljiv jer preko njega se vrši isplata sa online anketarske platforme marketagent.com, i WhitePinsPlus program.
Za korištenje je potrebno otvoriti račun i dodati kreditnu karticu ili bankovni račun i napraviti jednostavu verifikaciju. Osnova za korištenej Skrill-a je e-mail adresa, što mu daje veliku dozu sigurnosti u zaštiti vaših osobnih podataka.
Velika prednost Skrilla je i Skrill Master Card. Jednostavnim naručivanjem prepaid kreditne kartice novac koji se nalazi na Skrill računu možete podići na bankomatima diljem svijeta ili izvršiti plaćanje na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvaća MasterCard kartice.

Otvorite odmah svoj Skrill račun i budite spremni za vaše prve isplate jednostavnim klikom na link za registraciju

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih uz otvaranje Skrill računa, ili imate problema u korištenju Skrill slobodno pošaljite vaše upite na e-mail

PayPal

Banner 468x60

Račun na PayPalu neophodan je za isplate sa Paidviewpointa.

Otvaranje računa na PayPal je besplatno. Proces otvaranja računa je sljedeći:

1. posjetite stranicu www.paypal.com i odaberite otvaranje novog računa (Sign up)
2. Unesite korisničke podatke (e-mail, korisničko ime, password i ostalo što vas bude vodić tražio)
3. Kada Vam dođe poruka da provjerite e-mail pronađite mail od PayPal i kliknite na potvrdu nakon čega se budete mogli prijaviti sa vašim podacima
4. Sljedeći korak je verifikacija vašeg računa sa karticom (ovo je potrebno za plaćanja putem PayPala). Verifikacija se obavlja da unsete podatke od kartice na temelju kojih će PayPal skinuti sa kartice jedan mali iznos (do max 2 USD) i koji kada stignu na račun kod PayPal dokazuju ispravnost prijave, a iznos Vam se automatski vraća nazad na vaš konto.
5. Na Netbankingu provjerite transkacije i pronađite verifikacijski kod od 4 znaka pored PayPal transakcije. Kod upišite na PayPal stranicu prilikom vaše prve prijave, a kako bi verificirali svoj račun i karticu (kod se upisuje na linku GET VERIFIED)

SolidTrustPay

 

Sličan sistem kao Skrill koji ima prednost da je prihvaćen u mnogim online poslovima u kojima ne srečemo Skrill (PaidVerts, Neobux, Trafficmoonson i sl.).

Nakon što se otvori račun uplate se mogu raditi putem MasterCard ili Visa kartice a postoji i mogučnost prebacivanja sredstava iz vaših BitCoin novčanika.

U svojoj ponudi SolidTrustPay ima također MasterCard karticu koja omogućuje da se novac zarađen u raznim online poslovima podiže na bankomatima ili koristi za plaćanje na POS terimnalima. Na ovaj način Vaš online novac ne morate prebacivati u domicilne banke i izbjegavate opasnosti poreznih nadzora.

Neteller je član Paysafe Gropu i sličnih je karakteristika kao i Skrill. Riječ je o tzv. online banki koja ima vleiku prihvaćenost u raznim područjima internet plaćanja. Prihvaćena je od gotovo svih online kladionica, casina i poker platformi.
Za korištenje je potrebno otvoriti račun i dodati kreditnu karticu ili bankovni račun i napraviti jednostavu verifikaciju. Osnova za korištenje Neteller-a je e-mail adresa, što mu daje veliku dozu sigurnosti u zaštiti vaših osobnih podataka.
Velika prednost Netellera je i Neteller Master Card. Jednostavnim naručivanjem prepaid kreditne kartice novac koji se nalazi na Neteller računu možete podići na bankomatima diljem svijeta ili izvršiti plaćanje na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvaća MasterCard kartice.

Otvorite odmah svoj Neteller račun i budite spremni za vaše prve isplate jednostavnim klikom na link za registraciju

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih uz otvaranje Neteller računa, ili imate problema u korištenju Neteller-a slobodno pošaljite vaše upite na info@ankete.com.hr

Paysafecard još je jedan od proizvoda iz Paysafe Groupe.
Registracija je iznimno jednostavna i potrebno je samo slijediti upute nakon prijave na adresi https://mypins.paysafecard.com/mypins-psc/registration/start.xhtml.
Paysafecard odličan je način da od nekog primite anonimnu uplatu jer radi na principu bonova. Bonovi se mogu kupiti u kisocima Tiska te na benzinskim postajama INA i Petrol. Također je moguće kupiti online bonove, a moguće je i sredstva koja imate na Paysafecard računu prebaciti drugim korisnicima.
Sa Paysafecard kreditom također je moguće uplatiti novce na Skrill račun.
Paysafecard nudi i opciju Affiliate programa na način da se prijavom svoje web stranice otvara partnerski račun na koji se obračunava 5€ provizije za svakog novog člana koji se preko vas registrira u Paysafacard i izvrši prvu transakciju.